1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

60 000 kroner til TV-aksjonen

Akershus fylkeskommune støtter årets TV-aksjon med 60 000 kroner. TV-aksjonen 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22. oktober.

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.  Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Bli med!

Det er mange måter du, skolen eller bedriften kan bidra til årets TV-aksjon. På nettsidene blimed.no er det samlet noen ideer. 

Fylkesutvalget vedtok 12. september å støtte TV-aksjonen med 60 000 kroner. Akershus fylkeskommune har også gitt driftsstøtte på 40 000 kroner for å drive organisering av selve forarbeidet til aksjonen. Fylkesaksjonslederen har fast kontorplass i fylkeskommunens lokaler.

Les flere artikler

Sommerbåt mellom Aker Brygge og Vollen, med stopp på Fornebu.

Passasjervekst for sommerbåtrutene på Oslofjorden

13.12.2017

Les hele artikkelen

14. desember møtes toppene i norsk og svensk
skognæring på Vitenparken Campus Ås.

Skogen åpner nytt milliardmarked

12.12.2017

Les hele artikkelen

Fellesnemnda skal ledes av Anette Solli, fylkesordfører i Akershus, med Roger Ryberg og Ole Haabeth,  fylkesordførerne fra Buskerud og Østfold , som nestledere.

Konstituerte fellesnemnda for Viken fylkeskommune

08.12.2017

Les hele artikkelen

Fra venstre: Fylkesordfører Anette Solli, direktør Irene S. Måsøval i Fornebubanen og byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Nguyen Berg møttes 22. november for å markere oppstart på arkitektkonkurranse om seks nye stasjon på Fornebubanen.

Fornebubanen med arkitektkonkurranse

24.11.2017

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet