1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde? I samarbeid med Akershus jeger- og fiskeforbund har vi laget en oversikt over hvor og når du kan jakte småvilt og rådyr i fylket vårt.

Informasjon til nye jegere

En folder med oversikt over jakttider, lokallag og kart over jaktområder blir i disse dager sendt ut til alle som tar jegerprøven i fylket. Folderen vil også bli lagt tilgjengelig hos alle lokale jakt- og fiskeforeninger. 

Informasjonen om jakttider, jaktområder og lokalforeninger er også tilgjengelig på våre nettsider.

Digitalt jaktkart

Kartet over jaktområder finnes også i digital versjon. Kartet gir deg en oversikt over jaktområder i Akershus og hvilke lokalforeninger i Akershus som disponerer de forskjellige områdene. Ved å klikke på punktene får du opp mer informasjon om området og hvilket lokallag du bør kontakte. 

Kontakt lokalforeningen

Betingelsene for å jakte småvilt eller rådyr varierer for ulike områder. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med lokalforeningen tilknyttet det området du ønsker å jakte for mer informasjon om de mulighetene som finnes der. 

Les flere artikler

Økonomiplan 2018-2021

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan 2018-2021

25.10.2017

Les hele artikkelen

Mange av ordførerne i Akershus stilte opp under tv-aksjonen. Fra venstre: Øystein Slette, Enebakk, Ola Nordal, Ås, Thomas Sjøvoll, Oppegård, Truls Wikholm, Nesodden, Tom Anders Ludvigsen, Vestby, Odd Haktor Slåke, Frogn og foran Camilla Hille, varaordfører Ski

TV-aksjonen 2017: 25 millioner samlet inn i Akershus

25.10.2017

Les hele artikkelen

Dagskonferansen ble åpnet med paneldebatt. Fra venstre: Tonelise Holm, fylkesleder i Mental Helse Akershus, Kristin Gustavson, seniorforsker ved avdeling for psykiske lidelser på Folkehelseinstituttet, Mira Sletten, forsker ved norsk institutt for forskning om oppvekst, velferd og aldring (NOVA), og Siv Tove Engebråten, spesialrådgiver i Norsk psykologforening.

Setter fokus på psykisk helse i Akershus fylke

03.10.2017

Les hele artikkelen

Vibecke Østby, TV-aksjonsleder, Magda Sandbæk og Øystein Slette, ordfører i Enebakk kommune, stilte opp under Akershus fylkesakjonskomite-møte den 27. september.

Trofast frivillig ble hedret

28.09.2017

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet