1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde? I samarbeid med Akershus jeger- og fiskeforbund har vi laget en oversikt over hvor og når du kan jakte småvilt og rådyr i fylket vårt.

Informasjon til nye jegere

En folder med oversikt over jakttider, lokallag og kart over jaktområder blir i disse dager sendt ut til alle som tar jegerprøven i fylket. Folderen vil også bli lagt tilgjengelig hos alle lokale jakt- og fiskeforeninger. 

Informasjonen om jakttider, jaktområder og lokalforeninger er også tilgjengelig på våre nettsider.

Digitalt jaktkart

Kartet over jaktområder finnes også i digital versjon. Kartet gir deg en oversikt over jaktområder i Akershus og hvilke lokalforeninger i Akershus som disponerer de forskjellige områdene. Ved å klikke på punktene får du opp mer informasjon om området og hvilket lokallag du bør kontakte. 

Kontakt lokalforeningen

Betingelsene for å jakte småvilt eller rådyr varierer for ulike områder. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med lokalforeningen tilknyttet det området du ønsker å jakte for mer informasjon om de mulighetene som finnes der. 

Les flere artikler

Akershus byr på en rekke jaktmuligheter. Jakttiden for hare er 10.09 - 28.02.

Jakttider og jaktområder i Akershus

05.07.2017

Les hele artikkelen

Det regionale rådet for anlegg og fysisk aktivitet består av (bak fra venstre:) Oddleif Dahlen og Thor Sandness. Midten fra venstre: Maria Tesaker, Kristin Marie Felde, Gry Elisabeth Garlie, Egil Martin Dahlum og Jørgen Joramo. Foran fra venstre: Rune Winum, Janet Bydal, Vegard Sines Petersen, Trine Lise Vinje, og Anne Dybevold.

Nytt regionalt råd for anlegg og aktivitet i Akershus

21.06.2017

Les hele artikkelen

Konferanseleder Rune Winum, Janne Lundgren og Vibeke Limi, leder av hovedutvalget for kultur, frivillighet og folkehelse vil styrke samarbeidet mellom frivillige og fylkeskommunen.

Må holde på engasjementet

16.06.2017

Les hele artikkelen

Fra venstre, Ellen Bakke fra Hjelpende Hender, sammen med datteren Christine Bakke Edvartsen, kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner og fylkesordfører Anette Solli.

Hjelpende Hender fikk Akershusprisen 2017

06.06.2017

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet