1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde? I samarbeid med Akershus jeger- og fiskeforbund har vi laget en oversikt over hvor og når du kan jakte småvilt og rådyr i fylket vårt.

Informasjon til nye jegere

En folder med oversikt over jakttider, lokallag og kart over jaktområder blir i disse dager sendt ut til alle som tar jegerprøven i fylket. Folderen vil også bli lagt tilgjengelig hos alle lokale jakt- og fiskeforeninger. 

Informasjonen om jakttider, jaktområder og lokalforeninger er også tilgjengelig på våre nettsider.

Digitalt jaktkart

Kartet over jaktområder finnes også i digital versjon. Kartet gir deg en oversikt over jaktområder i Akershus og hvilke lokalforeninger i Akershus som disponerer de forskjellige områdene. Ved å klikke på punktene får du opp mer informasjon om området og hvilket lokallag du bør kontakte. 

Kontakt lokalforeningen

Betingelsene for å jakte småvilt eller rådyr varierer for ulike områder. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med lokalforeningen tilknyttet det området du ønsker å jakte for mer informasjon om de mulighetene som finnes der. 

Les flere artikler

Disse bidro til et variert og interessant program på Akershus fylkeskommunes sykkelkonferanse 20. september. Til høyre konferansier Sigurd Sollien, humorist og sykkelentusiast.

Sykkel i Akershus

22.09.2017

Les hele artikkelen

Akershus fylkeskommune har fordelt støtte til friluftslivstiltak. Blant annet har Norges Jeger og Fiskeforbund fått støtte til Barnas friluftsdager.

4,7 millioner kroner til friluftsliv

19.09.2017

Les hele artikkelen

Oppsummering fra Aktivitetsløft-seminaret 2017

17.09.2017

Les hele artikkelen

Sykkelentusiast Sigurd Sollien leder Akershus fylkeskommunes sykkelkonferanse 20. september 2017.

Bli med på sykkelkonferanse 20. september

14.09.2017

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet