1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Jakttider og jaktområder i Akershus

Har du tenkt over hvilke jaktmuligheter du har i ditt nærområde? I samarbeid med Akershus jeger- og fiskeforbund har vi laget en oversikt over hvor og når du kan jakte småvilt og rådyr i fylket vårt.

Informasjon til nye jegere

En folder med oversikt over jakttider, lokallag og kart over jaktområder blir i disse dager sendt ut til alle som tar jegerprøven i fylket. Folderen vil også bli lagt tilgjengelig hos alle lokale jakt- og fiskeforeninger. 

Informasjonen om jakttider, jaktområder og lokalforeninger er også tilgjengelig på våre nettsider.

Digitalt jaktkart

Kartet over jaktområder finnes også i digital versjon. Kartet gir deg en oversikt over jaktområder i Akershus og hvilke lokalforeninger i Akershus som disponerer de forskjellige områdene. Ved å klikke på punktene får du opp mer informasjon om området og hvilket lokallag du bør kontakte. 

Kontakt lokalforeningen

Betingelsene for å jakte småvilt eller rådyr varierer for ulike områder. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med lokalforeningen tilknyttet det området du ønsker å jakte for mer informasjon om de mulighetene som finnes der. 

Les flere artikler

Natur og kulturstien på Ås gård er et populært turmål

Aktivitetsløft-seminaret 2018

20.04.2018

Les hele artikkelen

Foran fra venstre: Vibeke Limi, leder av hovedutvalget for kultur, frivillighet og folkehelse, Mariann Saugerud, FFO Akershus, Linda Grey, Akershus kunstforeninger og fylkesordfører Anette Solli. Bak f.v. Tone Runsjø, Akershus teaterråd, Marit Sørlie, VOFO, Jon G. Olsen, Akershus musikkråd, Hans Kristian Solberg, Akershus barne- og ungdomsråd, Runar Sveen, Akershus idrettskrets.

"I støpeskjeen" - Frivillighets­konferansen 2018

19.04.2018

Les hele artikkelen

Fylkesvaraordfører i Akershus, Lars Salvesen kom med innspill på hvordan Akershus fylkeskommune jobber med frivillighet.

Innspill til Kulturdepartementets nye stortingsmelding om frivillighetspolitikk

11.04.2018

Les hele artikkelen

Illustrasjonsfoto

Søk tilskudd til tiltak under Program for folkehelsearbeid

09.04.2018

Les hele artikkelen

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet