1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Fylkets trafikksikkerhetsutvalg til Rælingen kommune

Trafikksikkerhet knyttet til anleggsperioder, trafikksikkerhetsarbeidet i Rælingen og motorsykkelulykker stod på dagsorden da Fylkets trafikksikkerhetsutvalg hadde møte i Rælingen kommune 12. oktober.

Litteraturfestivalen i Akershus 2017

Fylkesbiblioteket og bibliotekene i Akershus ønsker velkommen til litteraturfestival 21.-29. oktober. Se det rikholdige programmet her!

To nye rektorer i Akershus

Katrine Enghaug startet 1. oktober som ny rektor på Stabekk vgs. Brynhild Idland tar over rektor-stillingen på Nesbru vgs 1. februar til neste år.

Urbanisering og støy

Gjennom fortetting og økende urbanisering møter vi fort på utfordringer knyttet til støy.

Offisiell åpning av nye Jessheim videregående skole

Tirsdag 10. oktober ble Akershus fylkeskommunes nyeste skole offisielt åpnet, med plass til 1500 elever og 240 ansatte.

Rørende TV-aksjonskonsert med Den kulturelle skolesekken

Taket lettet nesten på Bjørnemyr skole da fjerdeklassingen Nabait Belay, sammen med 200 andre elever, sang årets TV-aksjonssang med musikere fra Den kulturelle skolesekken.

Aksjon Beltehelt i gang

Denne uken har Akershus fylkeskommune og Ruter startet «Beltehelt»-aksjon med egne superhelter på laget. Målet er å gjøre elevene som tar skolebuss til ekte beltehelter. Mandag 9. oktober var det skoleelever ved Neskollen barneskole som fikk besøk av belteheltene.

Simen er vår nye fylkeselevrådsleder i Akershus

Under oppstartsseminaret for fylkeselevrådet på Lillestrøm den 27-28. september, ble det klart at Simen Merckoll Sem (18) tar over leder-rollen etter Mathias Weseth.

Etablerer driftsstøtte til hydrogenstasjoner

Fylkestinget i Akershus har vedtatt å etablere en ordning for tilskudd til drift av fyllestasjoner for hydrogen. Tilskuddet skal bidra til å sikre en infrastruktur for hydrogenbiler i Akershus, og er en del av fylkeskommunens hydrogensatsing.

Setter fokus på psykisk helse i Akershus fylke

Torsdag 28. september arrangerte Akershus fylkeskommune dagskonferansen for kommunale råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Temaet var psykisk helse.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet