1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Suksessrik internasjonalisering ved Nannestad videregående skole

Nannestad-elever fikk snakket med «hele verden» på hjemmebane med prosjektbasert læring.

Samarbeid skal skape vekst og innovasjon i bruken av skogsresurser

Et nytt prosjekt skal bidra til vekst og innovasjon basert på råvarer fra skogen for å imøtekomme behovet for nye biomaterialer og fornybar energi.

Nytt regionalt råd for anlegg og aktivitet i Akershus

Mandag 19. juni hadde det nye regionale rådet for anlegg og fysisk aktivitet sitt første møte. Rådet skal være et rådgivende organ for Akershus fylkeskommune.

Utredning om kollektivløsninger for Nedre Romerike

Akershus fylkeskommune har mottatt en faglig utredning om kollektivtransport for Nedre Romerike. Utredningen vurderer ulike konsepter for kollektivbetjening av Lørenskog, Ahus, Strømmen, Lillestrøm og Kjeller.

Tips til sankthansfeiring i Akershus

Det finnes mange fine strender og områder ved vannet hvor man kan feire sankthans i Akershus fylke. Vi viser noen eksempler på hvor du kan feire, og kose deg i sommervarmen.

Bærum godkjent som Trafikksikker kommune

Bærum kommune er den tredje kommunen i Akershus som er godkjent som Trafikksikker kommune. Det ble markert mandag 19. juni.

Mer undervisning mellom russetid og eksamen

En arbeidsgruppe nedsatt av Kunnskapsdepartementet foreslår å korte ned eksamensperioden til fem dager, slik at elevene får en uke mer med undervisning.

Enova utvider hydrogensatsingen

Enova styrker støtteordningen for bygging av fyllestasjoner for hydrogen og legger opp til årlige utlysing, skriver Enova i en pressemelding 15. juni.

Må holde på engasjementet

De frivillige organisasjonene og alt frivillig engasjement har dype røtter i det norske samfunnet. Den allmenne moderniseringen i samfunnet påvirker også frivilligheten. Derfor ønsker Akershus fylkeskommune å belyse noen perspektiver og utfordringer for dette fagområdet.

Bli med på pilegrimsdag i Oslo & Akershus

Nå er pilegrimssesongen i gang, og søndag 18. juni kan du å være med på første dag av langvandringen Oslo-Trondheim, samt åpning av Aaraas pilegrimsherberge i Nittedal.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet