1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Årets europeiske lærerassistenter i Akershus tar farvel

Dette skoleåret har ti utenlandske lærerstudenter vært utplassert på videregående skoler i Akershus. Nå reiser de hjem til sine respektive land, med mye ny erfaring i bagasjen.

Hvordan blir fremtidens kunstgress?

Gummigranulat fra kunstgressbaner byr på miljømessige utfordringer. Østfold, Akershus og Trøndelag fylkeskommuner inviterer til en halvdags konferanse om temaet 29. juni.

Kjeller Innovasjon lanserer nytt teknologifond

Kjeller Innovasjon har lansert et nytt fond som skal investere i bærekraftig teknologi og innovasjoner fra ledende forskningsinstitutter og universiteter. The European Investment Fund (EIF) har forpliktet seg til å investere 20 millioner euro. Nå inviteres norske investorer til å være med.

Siste status fra fylkesrådmannens virksomhetsledersamling

Torsdag 14. juni var rundt 60 av Akershus virksomhetsledere samlet i fylkestingsalen for å få en oppdatering på de viktigste prosessene i fylket akkurat nå.

Knut Sletta blir ny fylkesrådmann

Knut Sletta er tilsatt som fylkesrådmann i Akershus fylkeskommune. Sletta tiltrer 1. august, og vil være fylkesrådmann for Akershus fylkeskommune fram til etableringen av Viken fylkeskommune 1. januar 2020.

Møte i fellesnemnda 15. juni

Ansettelsesutvalg for nye direktører, prosess for planstrategi og høringssvar om overføring av fylkesveiadministrasjon var noen av sakene som ble vedtatt i fellesnemnda for Viken fylkeskommune.

39 elbusser på Nedre Romerike fra sommeren 2019

Fra 1. juli 2019 vil 39 elektriske busser settes inn i trafikk på Nedre Romerike, som de første i Akershus.

Modernisering av Oslo Bussterminal

Prosjektet for moderniseringen av Oslo Bussterminal har kommet til neste fase: AF Gruppen er valgt som leverandør av byggfornyelsen. Arbeidene starter september 2018, med ferdigstillelse juli 2019. Det vil være full drift ved terminalen i hele byggeperioden.

Vant 12,5 millioner kroner til nye, smarte løsninger for transport

Oslo og Akershus var blant vinnerne i idékonkurransen Smartere transport i Norge. Onsdag 13. juni delte samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og administrerende direktør i NHO Kristin Skogen Lund ut 100 millioner kroner til seks fylkeskommuner i konkurransen.

Møte i fellesnemnda for Viken fylkeskommune 15. juni

Fredag 15. juni 2018 møtes fellesnemnda for Viken fylkeskommune på Sundvolden hotell. Fellesnemnda er det øverste politiske organet for arbeidet med å etablere Viken fylkeskommune 1.1.2020.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet