1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Rosenvilde-elever tok NM-gull

Det ble mer jubel under Skole-NM, da Simon Wasland Gjems og Kaja Svendsen trakk det lengste strået i Barn og ungdomsarbeiderfaget.

Aktivitetsløft-seminaret 2018

Årets Aktivitetsløft-seminar arrangeres 4. mai. Dette er årets viktigste møteplass for deg som jobber med fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus. Meld deg på innen 29. april!

"I støpeskjeen" - Frivillighets­konferansen 2018

Over 100 styremedlemmer og tillitsvalgte troppet opp da frivillige organisasjoner i Akershus inviterte til kveldskonferansen «I støpeskjeen» 17. april, der temaet var den nye Viken fylkeskommune.

E-handelen er i gang!

E-handel er innført som bestillingssystem i Akershus fylkeskommune, og nå har flere videregående skoler begynt med sine innkjøp via den nye nettløsningen.

Støtter forslag om flere oppgaver til nye fylkeskommuner

Akershus-politikerne støtter forslaget om at de nye fylkeskommunen bør ta over flere oppgaver fra staten. Det vil styrke demokratiet, desentralisere makt og gi mer effektiv og bedre bruk av virkemidler, sier de i en høringsuttalelse.

Stor medaljesanking av Akershus-elever

Yrkesfag-elevene fra Akershus forsynte seg grovt fra medaljepotten under Skole-NM i yrkesfag.

Nye retningslinjer for kunstforvaltning i Akershus fylkeskommune

Fylkeskommunen besitter en omfattende kunstsamling, og fylkestinget har vedtatt at det skal etableres et helhetlig system som sikrer forvaltningen av samlingen, både for å bevare verdier og gi rom for bedre formidling.

Fordeling av tilskudd til festivaler

Sju festivaler har fått tilskudd gjennom Akershus fylkeskommunes tilskuddsordning for festivaler og festivaltiltak.

Innspill til Kulturdepartementets nye stortingsmelding om frivillighetspolitikk

Kulturdepartementet skal komme med ny stortingsmelding om statlig frivillighetspolitikk. Derfor ønsket departementet innspill fra kommuner og fylkeskommuner om hva frivillighetspolitikken bør inneholde.

Tron Bamrud blir ny prosjektleder/fylkesrådmann for Innlandet fylkeskommune

Etter seks år som fylkesrådmann i Akershus fylkeskommune har Tron sagt ja til å bli prosjektleder for sammenslåingen av Oppland og Hedmark fylkeskommuner, og deretter fylkesrådmann i Innlandet fylkeskommune.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet