1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Nytt mobbeombud for barnehage og grunnskole

Fra 1. august er det opprettet et mobbeombud for barn og unge i barnehage og grunnskole i Akershus. Janne-Marie Myrås ser frem til å bidra til at barn og unge i Akershus får en mobbefri hverdag.

Stem frem din favoritt-tur!

Hvor i Akershus er det best å gå tur? I en nasjonal konkurranse skal fylkets og Norges beste tur-rute kåres. Blant over 100 kandidater kan du stemme på din favoritt frem til 31. august!

Vellykket sommerbyggskole

Ti ungdomskoleelever fra Nedre Romerike brukte fire dager av ferien til å gå på sommerbyggskole som ble arrangert på Skedsmo videregående skole forrige uke. Ungdommene fikk prøve seg som tømrere, murere og anleggsmaskinførere.

Rundkjøring på Jessheim er ferdig

Den nye rundkjøringen i krysset mellom Trondheimsvegen og Ringvegen på Jessheim er ferdigstilt. Mandag 13. august deltok hovedutvalgsleder Solveig Schytz og ordfører Tom Staahle på en befaring av den nye rundkjøringen og tilstøtende anlegg.

"Alle" vil vise sine sommerbilder

10. juni la Akershus fylkeskommune ut en bildekonkurranse på sin Facebook-side. Etter en oppdatering 18. juli har det kommet inn ca. 900 bilder på under et døgn, fra mennesker i Akershus som ferierer på hjemlige trakter.

Brannen ved Skedsmo videregående skole

Det har vært brann i ett av undervisningsbyggene ved Skedsmo videregående skole. Det er bygg 4, der Vg3 interiør, tilrettelagt opplæring Design- og håndverk og tilrettelagt opplæring Teknisk- og industriell produksjon (TIP) har sine lokaler. Alle elever som er tatt inn ved de aktuelle klasser skal møte til skolestart som planlagt 16. august.

Støtter nytt hydrogenbussprosjekt

10 nye hydrogenbusser skal settes i drift i Asker og Bærum i løpet av årsskiftet 2020-2021. Prosjektet er et ledd i et EUs hydrogenprogram, og støttes av Enova, Akershus fylkeskommune og Oslo kommune.

Rekordmange velger kollektivt til ferien

Sommer er ferietid, men når pendlertrafikken avtar, øker turismen desto mer. Akershus KollektivTerminaler FKF kan glede seg over travle dager ved landets største bussterminal, Oslo Bussterminal.

21 893 søkere får nå tilbud om skoleplass

Resultatet av første inntaket til videregående skoler i Akershus fylkeskommune er nå klart. I disse dager får 21 893 søkere tilbud om plass på et av de utdanningsprogrammer de har søkt. 93,7 prosent av de som er tatt inn har fått plass på sitt første ønske.

750 000 innbyggere i Akershus i 2040?

Statistisk sentralbyrå (SSB) har publisert en ny befolkningsframskriving for kommunene. Framskrivingen viser at befolkningsveksten i landet fram mot 2040 forventes å bli sterkest i Akershus og Oslo.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet