1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Harald Horne blir hovedprosjektleder for Viken fylkeskommune

I sammenheng med etableringen av Viken fylkeskommune har Harald Horne blitt engasjert til å lede arbeidet som hovedprosjektleder.

Helsefremmende stedsutvikling i Akershus

I perioden 2014-2017 ble det gjennomført fire helsefremmende stedsutviklingsprosjekter i Asker, Bærum, Ski og Ås. Rapporten, som tar for seg erfaringene fra disse prosjektene, ligger nå klar.

Søk midler fra Akershusfondet!

Akershusfondet gir hvert år tilskudd til tiltak for utviklingshemmede, med særlig fokus på barn og unge. I år er tilskuddsrammen økt til 1,2 millioner kroner. Fristen for å søke midler er 31. mars

Stor medaljesanking i OL til utøvere fra Akershus

Det har blitt medaljer i alle valører under OL i PyeongChang, av utøvere fra Akershus fylke.

Bill Gates annonserte Nannestad-lærer blant verdens 10 beste lærere

Barbara Anna Zielonka, engelsk-lærer ved Nannestad videregående skole, ble annonsert som en av de ti finalistene til å vinne Global teacher prize 2018, med en premiepott på 1 million dollar.

Europeisk samarbeid utvides med fem nye svenske og norske partnere

14. februar ble det politiske samarbeidet i STRING utvidet fra 6 til 11 medlemmer. Samarbeidet dekker fire land, ni regioner, tre byer og én hovedstad. Partnerskapet er dermed er et av Europas største regionale samarbeider i Europa.

Oslo og Akershus sammen om storbyregionalt samarbeid i Europa

Politikere fra Oslo og Akershus fylkeskommune deltok som vertskap for en storkonferanse i Brussel 6. februar, i regi av Norges delegasjon til EU.

Nye rektorer på Nadderud og Nes videregående skole

Akershus fylkeskommune har ansatt to nye rektorer i februar. Torill Hauglid går inn som rektor ved Nes videregående skole, og Thomas Leirset blir rektor ved Nadderud videregående skole.

Slik følger du opp lærling i bedrift

Akershus fylkeskommune tilbyr faglige ledere og instruktører grunnleggende kurs om fagopplæring i bedrift. Se videoen som viser nyttige tips

Fylkeskommunen går nye veier for å skape trivsel

Involvering og brukermedvirkning er sentralt i alle byggeprosjekter. I januar i år tok Akershus fylkeskommune dette ett skritt videre, ved å inkludere barne- og ungdomsrådet i planleggingen av en ny skole.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet