1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter


Filtrering av artikellisten

Ny hydrogenstasjon på Høvik

HYOP har startet opp en ny hydrogenstasjon ved Høvik kirke rett ved E 18, den 15. desember.

Kartlegger potensialet i Vestlige Skandinavia

OECD gjennomfører en grundig kartlegging av vekstpotensialet i megaregionen Vestlige Skandinavia. 6. desember var det møte i Paris, der fylkesordfører Anette Solli deltok sammen med ni andre representanter fra de deltakende regionene og kommunene i Norge og Sverige.

Passasjervekst for sommerbåtrutene på Oslofjorden

Ruters sommerbåter fra Aker Brygge til Drøbak og Son og flere andre stoppesteder, har hatt en fin vekst i antall passasjerer sommeren 2017. Totalt er det en passasjervekst på 26 prosent fra 2016 til 2017.

Ser viktigheten i et samarbeid mot et nytt Viken

Fylkesrådmannen Tron Bamrud hadde møte med de tillitsvalgte i Akershus den 23. november, om det viktige samarbeidet under sammenslåingsprosessen.

Forslag til regional plan for handel, service og senterstruktur

Vekst og strukturendringer i deler av detaljvarehandelen skaper utfordringer for tettsteder og sentrumsområder i Akershus. Forslag til regional plan for handel, service og senterstruktur er nå ute til offentlig gjennomsyn. Høringsfrist er 19. mars 2018.

Konstituerte fellesnemnda for Viken fylkeskommune

– Det er godt å være i gang, sier fylkesordførerne Anette Solli (Akershus), Roger Ryberg (Buskerud) og Ole Haabeth (Østfold) etter at fellesnemnda for nye Viken fylkeskommune hadde sitt første møte fredag 8. desember i Sarpsborg.

Norges største innovasjonscamp for unge hoder på Lillestrøm

8. klassinger fra syv kommuner på Nedre Romerike deltok 1. desember på Innovasjonscamp-finalen for å presentere Romerikes «Gyldne omvei»

Et kollektivtilbud for flest mulig

Arbeidet med tilgjengelighet og universell utforming er sentralt for å realisere ambisjonene om et kollektivtilbud for flest mulig. 16. november var det arbeidsverksted hos Akershus fylkeskommune.

Konstituerer fellesnemnda for Viken fylkeskommune

8. desember møtes politikere fra Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner til konstituerende møte i fellesnemnda for Viken fylkeskommune.

Hvordan skal kulturlivet utvikles?

Mangfold og et mer flerkulturelt kulturliv var ett av budskapene til kulturdepartementets arbeid med ny stortingsmelding. 30. november var det innspillsseminar i Akershus.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet