1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Statistikk og kart  

Nyheter

Akershusinnbygger nr. 600 000: Terje Gamst med storebror Martin (3), Marina Gamst med lille William og fylkesordfører Anette Solli.

William Gamst (6 uker) fra Jessheim ble valgt …

Kalender

26
september

Koordineringsutvalget er et forum for …

Akershusinnbygger nr. 600 000: Terje Gamst med storebror Martin (3), Marina Gamst med lille William og fylkesordfører Anette Solli.

600 000 innbyggere i Akershus

08.09.2016

William Gamst (6 uker) fra Jessheim ble valgt som symbolet på at det nå er 600 000 innbyggere i Akershus. Fylkesordfører Anette Solli møtte William og familien hans.

Les hele artikkelen
For andre år på rad er fylkeskommunens årsrapport heldigital. Rapporten er tilpasset alle skjermstørrelser.

Akershus med gode resultater i 2015

09.05.2016

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken, hvor mange kilometer asfalt ble lagt på fylkesveiene? Svarene får du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2015.

Les hele artikkelen
Nytt kunnskapsgrunnlag om fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus.

Nytt kunnskapsgrunnlag om fysisk aktivitet i Akershus

28.04.2016

Andelen av Akershus-befolkningen som trener har økt jevnt de siste 20 årene. Likevel er kun 1/3 av befolkningen fysisk aktive 30 minutter hver dag. Dette fremkommer i et nytt kunnskapsgrunnlag om fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Akershus.

Les hele artikkelen
 1. 26 september

  Møte i koordineringsutvalget

  Koordineringsutvalget er et forum for informasjonsutveksling og dialog i forbindelse av saksbehandling og gjennomføring av møter i øvrige …

 2. 26 september

  Konferanse: God samfunnsplanlegging og helsefremmende stedsutvikling

  Fylkeskommunene og Fylkesmennene i Akershus og Østfold har sammen med KS har gleden av å invitere til dagskonferanse med overskriften "God …

 3. 26 september

  Fylkesutvalget

  Fylkesutvalget har som hovedoppgave å behandle økonomi- og plansaker. I tillegg forbereder fylkesutvalget saker for behandling i fylkestinget.