1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om samferdsel og transport


Filtrering av artikellisten

Bli med på sykkelkonferanse 20. september

Sykkelentusiast Sigurd Sollien leder an når Akershus fylkeskommune inviterer til sykkelkonferanse 20. september. Meld deg på i dag!

Fornebubanen har inngått kontrakt om rådgivningstjenester

Fornebubanen signerte tirsdag 12. september kontrakt for rådgivningstjenester med Multiconsult og Cowi.

Akershus fylkeskommune satser på «Smart Mobility»

Under fagkonferansen Smart Mobility på Lillestrøm, fikk fylkesordføreren i Akershus, Anette Solli, snakket om viktigheten med visjonen om nullutslipp fra transportkjøretøy.

Slik blir Oslo Bussterminal

Oslo Bussterminal skal bygges om til en mer moderne og kundevennlig bussterminal. Det blir mer plass, mer luft, bedre oversikt og service.

Rælingen ble trafikksikker kommune

Fredag 1. september kunne Rælingen kommune motta beviset for at de har blitt en trafikksikker kommune, fra fylkesordfører Anette Solli (H).

Nytt serviceopplegg på Oslo Bussterminal

Mandag 4. september innførte Akershus KollektivTerminaler FKF et oppdatert servicetilbud ved Oslo Bussterminal. Det ble markert med kaffe og boller til de reisende.

Lyser ut midler til klimatiltak i Akershus

Gjennom Miljøfond Akershus lyses det nå ut midler til tiltak som bidrar til å redusere klimagassutslipp i Akershus. Søknadsfristen er 1. oktober 2017.

Høring av konseptvalgutredning (KVU) for kollektivtransport på Nedre Romerike

Akershus fylkeskommune ber om uttalelser til konseptvalgutredningen om kollektivtransport på Nedre Romerike. Frist for høringssvar er 21. desember 2017.

Utredning om kollektivløsninger for Nedre Romerike

Akershus fylkeskommune har mottatt en faglig utredning om kollektivtransport for Nedre Romerike. Utredningen vurderer ulike konsepter for kollektivbetjening av Lørenskog, Ahus, Strømmen, Lillestrøm og Kjeller.

Bærum godkjent som Trafikksikker kommune

Bærum kommune er den tredje kommunen i Akershus som er godkjent som Trafikksikker kommune. Det ble markert mandag 19. juni.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet