1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Samferdsel  

Nyheter

Bærum kommune er kandidaten fra Akershus til årets trafikksikkerhetskommune. Blant annet for arbeid for sikrere skoleveier.

Bærum er nominert som kandidat fra …

Kalender

21
februar

Regionalt planforum er en arena for dialog …

Bærum kommune er kandidaten fra Akershus til årets trafikksikkerhetskommune. Blant annet for arbeid for sikrere skoleveier.

Bærum nominert til årets trafikksikkerhetskommune

09.02.2017

Bærum er nominert som kandidat fra Akershus til årets trafikksikkerhetskommune. Kommunen har i en årrekke jobbet systematisk med trafikksikkerhet.

Les hele artikkelen
Første spadetak for bedre veiløsning og gang- og sykkelveier i Jessheim sentrum. Fra venstre: Bjørn Kåre Steinseth, Statens vegvesen, Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel, Tom Staahle, ordfører i Ullensaker, Roger Martiniussen,Backe Prosjekt AS, og Avdelingsdirektør Nils Karbø i Statens vegvesen.

Første spadetak for anleggsarbeid

08.02.2017

Denne uka startet et større veiarbeid i Jessheim sentrum. Solveig Schytz, leder av hovedutvalg for samferdsel, og Tom Staahle, ordfører i Ullensaker, tok det første spadetaket.

Les hele artikkelen
Tilskuddene på 22, 8 millioner kroner går til sikring av skoleveier og andre fysiske trafikksikkerhetstiltak i barns nærmiljø.

22,8 millioner kroner til tryggere skoleveier

27.01.2017

Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg (FTU) i Akershus har bevilget 22,8 millioner kroner til 41 ulike trafikksikkerhetstiltak langs fylkes- og kommunale veier i Akershus i 2017. Pengene skal benyttes til tiltak som bedrer trafikksikkerheten i lokalmiljøer.

Les hele artikkelen
 1. 21 februar

  Regionalt planforum

  Regionalt planforum er en arena for dialog mellom kommuner og regionale myndigheter om arealplanlegging.
 2. 28 februar

  Møte i klagenemnda

  Klagenemnda behandler alle klager på enkeltvedtak truffet i fylkeskommunen. Typiske saker er f.eks. inntak til videregående skole, skoleskyss og TT-transport.
 3. 02 mars

  Regional samling: Statlig sikring av friluftsområder

  Akershus fylkeskommune inviterer til seminar om hvordan vi kan ivareta friluftsliv langsiktig i by- og tettstedsutvikling torsdag 2. mars 2017.

Fylkesdirektør