1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om opplæring


Filtrering av artikellisten

21 893 søkere får nå tilbud om skoleplass

Resultatet av første inntaket til videregående skoler i Akershus fylkeskommune er nå klart. I disse dager får 21 893 søkere tilbud om plass på et av de utdanningsprogrammer de har søkt. 93,7 prosent av de som er tatt inn har fått plass på sitt første ønske.

Yrkesfagelever med innsats for egen skole og lokalmiljø

Elevene ved Vg2 byggteknikk på Skedsmo videregående skole bytter ut et gammelt og slitt tak over noen containere på skolen. Skolen har lang tradisjon for å kombinere faglig utdanning med praktiske oppgaver som gagner både skole og lokalsamfunn.

Årets europeiske lærerassistenter i Akershus tar farvel

Dette skoleåret har ti utenlandske lærerstudenter vært utplassert på videregående skoler i Akershus. Nå reiser de hjem til sine respektive land, med mye ny erfaring i bagasjen.

Entreprenør valgt til Ås-prosjekt

Ruta Entreprenør AS blir totalentreprenør for påbygget på Ås videregående skole.

Akershus har flest elever som fullfører videregående skole i Norge

Med over 80 prosent fullført og bestått opplæring i den videregående skolen, har Akershus-elevene den høyeste andelen i landet. Aldri før har det vært målt et høyere antall enn dette.

Eikeli-elev fikk 3. plass under utdelingen av Holbergprisen

Herman Roll Ludvigsen ved Eikeli videregående skole i Bærum, vant tredjeprisen for prosjektet "Diskriminering i arbeidslivet".

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Det er hver enkelt elevs ansvar å skaffe dette til skolestart. Du vil derfor i disse dager få informasjon om dette i posten.

Lærlinger sendes til utlandet med Erasmus+

Akershus fylkeskommune skal i høst sende hele 43 lærlinger til flere europeiske land. Da skal lærlingene få smaken av ny kultur og nye arbeidsmetoder.

AFK eiendom FKF deltar på FutureBuilt-konferanse

Eiendomsforetaket skal informere om fylkeskommunens første FutureBuilt-prosjekt på konferansen, som finner sted i Asker kulturhus 7. juni.

Entreprenør valgt til inneklimaprosjekt

Haga & Berg Entreprenør AS blir totalentreprenør for inneklimaprosjekt på Asker videregående skole.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet