1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om opplæring


Filtrering av artikellisten

Rosenvilde-elever tok NM-gull

Det ble mer jubel under Skole-NM, da Simon Wasland Gjems og Kaja Svendsen trakk det lengste strået i Barn og ungdomsarbeiderfaget.

E-handelen er i gang!

E-handel er innført som bestillingssystem i Akershus fylkeskommune, og nå har flere videregående skoler begynt med sine innkjøp via den nye nettløsningen.

Stor medaljesanking av Akershus-elever

Yrkesfag-elevene fra Akershus forsynte seg grovt fra medaljepotten under Skole-NM i yrkesfag.

Slik skal fylkeskommunen bygge flere idrettshaller

Nylig ble det inngått en samarbeidsavtale mellom Bærum kommune og Akershus fylkeskommune om bygging av ny flerbrukshall ved Eikeli videregående skole. Kostnaden blir delt mellom fylkeskommunen og kommunen. Det kan bli flere slike avtaler fremover.

- Jeg vet ikke helt hva jeg går til

Alle fylkesmestere fra Akershus i yrkesfag ble invitert til en markering i Akershus fylkeskommunes lokaler før skole-NM starter denne måneden.

Store ambisjoner for skolebibliotekene

Skolebibliotekene i Akershus skal bidra til kvalitetssikring av opplæring, godt læringsmiljø og at flest mulig elever og lærlinger fullfører videregående opplæring. For første gang er det laget en overordnet utviklingsplan for skolebibliotektilbudet, koblet mot disse strategiske målene.

Skolesekkens program for 2018/19 er klart!

Den kulturelle skolesekkens program for de videregående skolene kommende skoleår er nå klart. Med navn som Marthe Wang, The Book of Mormon, Son of Light og Valkyrien på listen, har akershuselevene et begivenhetsrikt kulturår i vente.

- Rollemodellar og test av yrke er gode grep

Ein betre kjønnsbalanse i yrkesfaga er eit av måla i "Yrkesfagløftet". Men kva skal til for å komme dit? Det var tema for ein konferanse på sjølve kvinnedagen, 8. mars.

Vil motivere og inspirere elevrådene i Akershus

Elevrådskonferansen 2018 ble arrangert 13. mars, hvor alle elevrådsstyrene i de videregående skolene i Akershus var samlet.

Den store lærerjakten er i gang

Klar, ferdig, søk! Akkurat nå kan du søke på 172 ledige stillinger i 146 jobbannonser til de videregående skolene i Akershus. Felles søknadsfrist er 4. april.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet