1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Opplæring  

Nyheter

Digital årsrapport for Akershus fylkeskommune 2014

I flere år har Akershus fylkeskommune …

Kalender

26
mai

Koordineringsutvalget er et …

Prosjekter

Den gode Akershusskolen har som hovedmål …

Digital årsrapport for Akershus fylkeskommune 2014

Årsrapport 2014

18.05.2015

I flere år har Akershus fylkeskommune hatt positivt netto driftsresultat og regnskapsmessig overskudd. Årsrapporten viser at det også er tilfelle i 2014.

Les hele artikkelen
Malin og Emma fra Strømmen videregående skole gikk til topps i årets fylkeskonkurranse i helsefaget. - De utmerket seg med en grundig planlegging, gjennomføing og rapportering, lød dommernes begrunnelse.

Malin og Emma er fylkesmestere i helsefag

15.05.2015

Malin Kolstad Evensen og Emma Lia fra Strømmen videregående skole stakk av med seieren under årets fylkesmesterskap i helsefag, som ble holdt på Strømmen videregående skole 12. mai. – Akershus har et stort behov for kompetansen deres, sa fylkesvaraordfører Lars Salvesen på premieutdelingen.

Les hele artikkelen
Sigurd tok saken i egne hender da han hørte om sykkelstrategien for Akershus.- Dette er mest for moro skyld, det er jo bevist at det å være i bevegelse har både fysiske og psykiske gevinster. Men jeg håper jo at elevene på Eidsvoll finner frem konkurranseinstinktet og blir med, oppfordrer Brennsæter. F.v.: Assisterende rektor Odd Cato Rynning, Ole Marius Bakken, Sigurd Brennsæter, Fredrik Neumann og Stian Woldsnes.

Arrangerer sykkelkonkurranse på Eidsvoll

29.04.2015

Fylkespolitikerne i Akershus vil få oss til å børste støv av sykkelen, og vedtar en sykkelstrategi i juni. Dette har inspirert Sigurd Brennsæter på Eidsvoll videregående skole – nå arrangerer han sykkelkonkurranse for sine medelever.

Les hele artikkelen
 1. 26 mai

  Møte i koordineringsutvalget

  Koordineringsutvalget er et forum for informasjonsutveksling og dialog i forbindelse av saksbehandling og gjennomføring av møter …

 2. 27 mai

  Årskonferanse i Regionale Forskningsfond Hovedstaden

  Regionale forskningsfond hovedstaden inviterer til årskonferanse 27-28. mai 2015.

 3. 01 juni

Den gode Akershusskolen

14.08.2014

Den gode Akershusskolen har som hovedmål å forbedre elevenes kompetanse gjennom en profesjonalisering av alle ledd i Akershusskolen.

Les hele artikkelen
16-åringene (f.v.) Marius Moen, Ann Helen Sandbakken, Carina Ottesen og Fredrik Hultman Andresen er godt fornøyde med vekslingsmodellen så langt.

Mer yrkeskompetanse med vekslingsmodellen

16.01.2014

Som eneste skole i Akershus er Bjørkelangen videregående skole utvalgt til et prøveprosjekt med vekslingsmodell innen helse- og oppvekstfag, som sikrer mer yrkesfaglig praksis gjennom hele skoleløpet. Nå er antall søkere til læreplass innen faget tredoblet.

Les hele artikkelen

Hospiteringsprosjektet

18.06.2013

Hospiteringsprosjektet er et tilbud til instruktører, faglige ledere og yrkesfaglærere for å kunne hospitere i en bedrift eller i skole. Dette er et ledd i satsningen på å gjøre yrkesopplæringen enda bedre.

Les hele artikkelen

Fylkesdirektør

John Arve Eide

Konstituert fylkesdirektør for videregående opplæring