1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Opplæring  

Nyheter

Ingen andre skoler i Norge har hatt …

Kalender

29
august

Eldrerådet skal ha alle saker fra …

Prosjekter

Skole på byggeplass: I oktober til desember støpte klassen en full kjeller på et forsamlingshus, etter først å ha løftet bort huset i oktober, for så å heise det tilbake på ny grunnmur.

Fra 2012 har Akershus fylkeskommune finansiert …

Takker arbeidsmiljøet for gode skoleresultater

19.08.2016

Ingen andre skoler i Norge har hatt større fremgang i antall elever som fullfører og består de siste fem årene enn Vestby videregående skole. – Suksessen skyldes det gode arbeidsmiljøet, sier rektor Per Hedum.

Les hele artikkelen
- Motgang vil komme, men bruk det til å motivere dere til videre jobbing. Det er det som skal til for å lykkes, sa fylkesordfører Anette Solli i sin velkomsttale til vg1-elevene på Asker.

- Velkommen til nytt skoleår!

18.08.2016

Onsdag 17. august møtte 23 000 elever til skolestart ved de videregående skolene i Akershus. Fire skoler fikk i tillegg besøk av en fylkespolitiker, som kastet ekstra glans over vg1-elevenes første skoledag.

Les hele artikkelen

Fikk statue på plass til skolestart

18.08.2016

Roald Amundsen videregående skole har nå fått sin egen statue av polfareren og oppdageren som skolen er kalt opp etter. Avdukingen skjedde ved skolestart onsdag 17. august.

Les hele artikkelen
 1. 29 august

  Møte i eldrerådet

  Eldrerådet skal ha alle saker fra fylkesrådmannen som berører eldre og eldres levekår til behandling. Rådet kan også selv …

 2. 29 august

  Møte i rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne

  Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne skal gi råd, drøfte saker, informere og samordne fylkeskommunens arbeid innenfor feltet …

 3. 29 august

  Møte i yrkesopplæringsnemnda

  Yrkesopplæringsnemndas oppgaver er bl.a. å formidle elever til lærebedrifter og føre tilsyn med fagopplæringen. Nemnda har …

Skole på byggeplass: I oktober til desember støpte klassen en full kjeller på et forsamlingshus, etter først å ha løftet bort huset i oktober, for så å heise det tilbake på ny grunnmur.

Skole på byggeplass fortsetter

21.06.2016

Fra 2012 har Akershus fylkeskommune finansiert prosjektet Skole på byggeplass. Opplæringstilbudet har hatt gode resultater, og det er nå inngått ny avtale med Veidekke om to nye skoleår.

Les hele artikkelen
Mailand videregående skole.

Skolestruktur frem mot 2030

11.06.2015

Det er behov for drøyt 4000 nye elevplasser i videregående opplæring fram mot 2027. Akershus fylkeskommune utarbeider en plan for utbygging av flere elevplasser i Akershus. Planen inneholder også en fremtidig skolestruktur ved alle de videregående skolene i Akershus.

Les hele artikkelen

Den gode Akershusskolen

14.08.2014

Den gode Akershusskolen har som hovedmål å forbedre elevenes kompetanse gjennom en profesjonalisering av alle ledd i Akershusskolen.

Les hele artikkelen

Fylkesdirektør

John Arve Eide

Fylkesdirektør for videregående opplæring