1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Opplæring  

Nyheter

Går du siste året på …

Kalender

27
oktober

Koordineringsutvalget er et forum for …

Prosjekter

18. august starter over 20 000 elever i …

Utdanningstorg 2014/2015

20.10.2014

Går du siste året på ungdomsskolen og lurer på hvilken retning du skal velge videre? I november, desember og januar holdes utdanningstorg i alle fylkets regioner, der du kan få vite mer om ulike muligheter innen videregående skole og fagutdanning.

Les hele artikkelen
Markedssjef i Kirkens Nødhjelp Ragnhild Toyomasu og Hans-Jørgen Soligard fra TV-aksjonen deler ut premien for beste løsning på Gründer Campen på Jessheim. Forslaget om flashmob ble premiert med billetter til TV-aksjonens studiosending søndag 19. oktober.

Vannbasert Gründer Camp på Jessheim

08.10.2014

Flashmob med vannbæring og #kirkekanel ble kåret til beste og mest kreative løsninger da Ungt Entreprenørskap og TV-aksjonen arrangerte Gründer Camp på Jessheim denne uken.

Les hele artikkelen
Fylkeselevrådet er inne i sitt andre år og består av representanter fra alle de videregående skolene og lærlingene. Elevene representerer ulike utdanningsprogram.

Fylkeselevrådet: Klar for et nytt år

26.09.2014

Tirsdag 23. og onsdag 24. september hadde fylkeselevrådet oppstartsamling på Olavsgaard hotell i Skedsmo. Det er det andre året med fylkeselevråd etter at det ble opprettet i 2013.

Les hele artikkelen
 1. 27 oktober

  Møte i koordineringsutvalget

  Koordineringsutvalget er et forum for informasjonsutveksling og dialog i forbindelse av saksbehandling og gjennomføring av møter i øvrige …

 2. 29 oktober
 3. 30 oktober

  Kulturminnekommunen

  Seminar om utarbeidelse av kulturminneplan, kommunedelplan for kulturminner 30. oktober 2014.

Den gode Akershusskolen

14.08.2014

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang.

Les hele artikkelen
16-åringene (f.v.) Marius Moen, Ann Helen Sandbakken, Carina Ottesen og Fredrik Hultman Andresen er godt fornøyde med vekslingsmodellen så langt.

Mer yrkeskompetanse med vekslingsmodellen

16.01.2014

Som eneste skole i Akershus er Bjørkelangen videregående skole utvalgt til et prøveprosjekt med vekslingsmodell innen helse- og oppvekstfag, som sikrer mer yrkesfaglig praksis gjennom hele skoleløpet. Nå er antall søkere til læreplass innen faget tredoblet.

Les hele artikkelen

Hospiteringsprosjektet

18.06.2013

Hospiteringsprosjektet er et tilbud til instruktører, faglige ledere og yrkesfaglærere for å kunne hospitere i en bedrift eller i skole. Dette er et ledd i satsningen på å gjøre yrkesopplæringen enda bedre.

Les hele artikkelen

Fylkesdirektør

Pål Riis

Fylkesdirektør videregående opplæring