1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Opplæring  

Nyheter

Fylkeselevrådet er inne i sitt andre år og består av representanter fra alle de videregående skolene og lærlingene. Elevene representerer ulike studieretninger.

Tirsdag 23. og onsdag 24. september hadde …

Kalender

02
oktober

Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus, i …

Prosjekter

18. august starter over 20 000 elever i …

Fylkeselevrådet er inne i sitt andre år og består av representanter fra alle de videregående skolene og lærlingene. Elevene representerer ulike studieretninger.

Fylkeselevrådet: Klar for et nytt år

26.09.2014

Tirsdag 23. og onsdag 24. september hadde fylkeselevrådet oppstartsamling på Olavsgaard hotell i Skedsmo. Det er det andre året med fylkeselevråd etter at det ble opprettet i 2013.

Les hele artikkelen

Etterutdanning for lærere innen voksenopplæring

18.09.2014

Akershus fylkeskommune tilbyr denne høsten etterutdanningskurs for lærere i grunnleggende lese- og skriveferdigheter og grunnleggende regneferdigheter.

Les hele artikkelen
Elever fra Valler videregående skole med kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Inspirert til forskning

10.09.2014

-Det var spennende å høre Chris Lintott og ikke bare se han på tv! sa elevene fra Sørumsand videregående da de var invitert på skolearrangementet før Kavliprisutdelingen i Oslo konserthus 9. september. Astrofysikeren med eget program på BBC inspirerte elevene fra akershusskolene Sørumsand, Mailand og Valler videregående skoler til å satse på realfag.

Les hele artikkelen
 1. 02 oktober

  Ditt verdifulle nabolag - Vestby sentrum

  Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus, i samarbeid med Akershus fylkeskommune, inviterer alle beboere i Vestby, kulturhistorisk interesserte fra alle …

 2. 04 oktober

  Ditt verdifulle nabolag - Vestby sentrum

  Fortidsminneforeningen i Oslo og Akershus og Akershus fylkeskommune ønsker deg velkommen til vandring i Vestby sentrum. Se deg rundt der du bor! Hva …

 3. 06 oktober

  Møte i eldrerådet

  Eldrerådet er et rådgivende organ for fylkeskommunen. Eldrerådet skal ha alle saker fra fylkesrådmannen som …

Den gode Akershusskolen

14.08.2014

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang.

Les hele artikkelen
16-åringene (f.v.) Marius Moen, Ann Helen Sandbakken, Carina Ottesen og Fredrik Hultman Andresen er godt fornøyde med vekslingsmodellen så langt.

Mer yrkeskompetanse med vekslingsmodellen

16.01.2014

Som eneste skole i Akershus er Bjørkelangen videregående skole utvalgt til et prøveprosjekt med vekslingsmodell innen helse- og oppvekstfag, som sikrer mer yrkesfaglig praksis gjennom hele skoleløpet. Nå er antall søkere til læreplass innen faget tredoblet.

Les hele artikkelen

Hospiteringsprosjektet

18.06.2013

Hospiteringsprosjektet er et tilbud til instruktører, faglige ledere og yrkesfaglærere for å kunne hospitere i en bedrift eller i skole. Dette er et ledd i satsningen på å gjøre yrkesopplæringen enda bedre.

Les hele artikkelen

Fylkesdirektør

Pål Riis

Fylkesdirektør videregående opplæring