1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Opplæring  

Nyheter

Akershus fylkeselevråd er sammensatt av elever fra hele fylket. Nytt av året er at lærlingene i fylket nå er representert med seks medlemmer.

Det nye fylkeselevrådet for …

Kalender

12
oktober

Fylkesutvalget har som …

Prosjekter

Mailand videregående skole.

Det er behov for drøyt 4000 nye …

Akershus fylkeselevråd er sammensatt av elever fra hele fylket. Nytt av året er at lærlingene i fylket nå er representert med seks medlemmer.

Fylkeselevrådet 2015-2016

05.10.2015

Det nye fylkeselevrådet for skoleåret 2015-16 hadde sitt oppstartsmøte 24. september. Dette året er lærlinger sterkere representert enn tidligere.

Les hele artikkelen

Kronprinsparet på skolebesøk i Akershus

18.09.2015

To videregående skoler i Akershus har fått besøk av kronprinsparet denne uken. – Utdanning er blant de viktigste grepene vi har for å skape vekst og utvikling i verden, sa kronprins Haakon under besøket på Frogn videregående skole 15. september.

Les hele artikkelen

Får kvalitetssikret utvekslingsår i England

31.08.2015

Tonje Haakenstad og Ola Kjustad er to av 21 akershuselever som setter kursen mot Storbritannia i høst, hvor de skal ta hele vg2. Den nye utvekslingsavtalen mellom Sørumsand videregående skole og Lincoln College er rettet mot alle elever som går på studiespesialisering i Akershus.

Les hele artikkelen
 1. 12 oktober

  Møte i fylkesutvalget

  Fylkesutvalget har som hovedoppgave å behandle økonomi- og plansaker. I tillegg forbereder fylkesutvalget saker for behandling i …

 2. 13 oktober

  Regionalt planforum

  Regionalt planforum er en arena for dialog mellom kommuner og regionale myndigheter om arealplanlegging.

 3. 13 oktober

  Møte i klagenemnda

  Klagenemnda behandler alle klager på enkeltvedtak truffet i fylkeskommunen. Typiske saker er f.eks. inntak til videregående skole, …

Mailand videregående skole.

Skolestruktur frem mot 2030

11.06.2015

Det er behov for drøyt 4000 nye elevplasser i videregående opplæring fram mot 2027. Akershus fylkeskommune utarbeider en plan for utbygging av flere elevplasser i Akershus. Planen inneholder også en fremtidig skolestruktur ved alle de videregående skolene i Akershus.

Les hele artikkelen

Den gode Akershusskolen

14.08.2014

Den gode Akershusskolen har som hovedmål å forbedre elevenes kompetanse gjennom en profesjonalisering av alle ledd i Akershusskolen.

Les hele artikkelen
16-åringene (f.v.) Marius Moen, Ann Helen Sandbakken, Carina Ottesen og Fredrik Hultman Andresen er godt fornøyde med vekslingsmodellen så langt.

Mer yrkeskompetanse med vekslingsmodellen

16.01.2014

Som eneste skole i Akershus er Bjørkelangen videregående skole utvalgt til et prøveprosjekt med vekslingsmodell innen helse- og oppvekstfag, som sikrer mer yrkesfaglig praksis gjennom hele skoleløpet. Nå er antall søkere til læreplass innen faget tredoblet.

Les hele artikkelen

Fylkesdirektør

John Arve Eide

Fylkesdirektør for videregående opplæring