1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Næringsutvikling  

Nyheter

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen fyller hydrogen på tanken, og markerer åpningen av forskningssenteret på Kjeller; MoZEES (Moblilty Zero Emission Systems). Daniel Bügel fra Kunnskapsbyen bistår.

Mandag 20. mars åpnet et nytt …

Kalender

25
april

Hovedutvalg for utdanning og kompetanse …

Prosjekter

Mailand videregående skole.

Det er behov for drøyt 4000 nye …

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen fyller hydrogen på tanken, og markerer åpningen av forskningssenteret på Kjeller; MoZEES (Moblilty Zero Emission Systems). Daniel Bügel fra Kunnskapsbyen bistår.

Nytt forskningssenter åpnet på Kjeller

22.03.2017

Mandag 20. mars åpnet et nytt forskningssenter for utslippsfri transport. Forskningssenteret skal utvikle teknologi for bruk av hydrogen og batterier til transport på vei, bane og sjø.

Les hele artikkelen
Akershus er det nest attraktive næringsfylket i landet. Det viser en regional analyse av næringslivet i Akershus for 2016 som Telemarksforskning har utarbeidet.

Regional analyse av Akershus 2016

21.02.2017

Akershus er det mest attraktive næringsfylket i landet. Det viser en regional analyse av næringslivet i Akershus for 2016 som Telemarksforskning har utarbeidet.

Les hele artikkelen
Fra v. Knut Aandal (Visit Follo/Akershus Reiselivsråd), David Malony (Oscarsborg Hotel & Resort), Monica Grønvoll Aaen (Oscarsborg Hotel & Resort), Eirik Bøe (leder av hovedutvalg for plan, næring og miljø i Akershus fylkeskommune), Hilde Hammer Aukrust (Gården på Svartskog)

Mer reiseliv og mat i Akershus

03.02.2017

Oscarsborg Hotel & Resort, Gården på Svartskog, og Fetsund lenser representerte Akershus under årets Grüne Woche i Berlin. Representanter fra fylkeskommunene, fylkesmennene, Innovasjon Norge, matnettverkene og reisemålsselskapene i Osloregionen deltok for å diskutere hvordan man kan styrke mat og reiselivsopplevelsen i vår region.

Les hele artikkelen
 1. 25 april

  Møte i hovedutvalg for utdanning og kompetanse

  Hovedutvalg for utdanning og kompetanse arbeider med saker som gjelder forvaltning av videregående utdanning, fagopplæring, forskning og …
 2. 25 april

  Møte i hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse

  Hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse forvalter fylkeskommunens regionale utviklingsrolle gjennom samarbeid med eksterne aktører innen …
 3. 25 april

  Møte i kontrollutvalget

  Kontrollutvalget skal føre løpende tilsyn med fylkeskommunens forvaltning.
Mailand videregående skole.

Skolestruktur frem mot 2030

11.06.2015

Det er behov for drøyt 4000 nye elevplasser i videregående opplæring fram mot 2027. Akershus fylkeskommune utarbeider en plan for utbygging av flere elevplasser i Akershus. Planen inneholder også en fremtidig skolestruktur ved alle de videregående skolene i Akershus.

Les hele artikkelen

Fylkesdirektør

Øyvind Michelsen

Fylkesdirektør plan, næring og miljø