1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Folkemusikkonsulenten: – Det går så det suser!

Søndag 11. mars var folkemusikkonsulenten i Akershus, Marianne Tomasgård, å høre i Folkemusikktimen på NRK Radio. Dette er bare ett av bevisene på at det skjer mye på folkemusikkfronten i Akershus, og at det blir lagt merke til.

Guro Nagelhus Schias Dansekompani holder audition

Det nystartede dansekompaniet i Akershus er på jakt etter profesjonelle dansere med svært høyt teknisk nivå, sterk sceneutstråling og egen skaperevne. Søknadsfrist 28. mars.

Fordeling av tilskudd til publikumsutvikling

Akershus fylkeskommune gir støtte til gjennomføring av tiltak for publikumsutvikling i fylket. Seks aktører har nå fått tilskudd.

Søk tilskudd til festivaler i Akershus

Akershus fylkeskommune gir tilskudd til festivaler og festivaltiltak i Akershus. Nå kan du på nytt søke midler fra ordningen, med søknadsfrist 15. februar.

Nytt dansekompani i Akershus

Akershus fylkeskommune har bevilget over 17 millioner kroner til et nytt dansekompani. Et etterlengtet tiltak, ettersom det finnes alt for få dansekompanier i Norge, mener initiativtaker Guro Nagelhus Schia.

Videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres

Investeringer i videregående opplæring, fylkesveier og tannhelse prioriteres i fylkeskommunens økonomiplan 2018-2021.

Hvordan skal kulturlivet utvikles?

Mangfold og et mer flerkulturelt kulturliv var ett av budskapene til kulturdepartementets arbeid med ny stortingsmelding. 30. november var det innspillsseminar i Akershus.

Rein Alexander sang med elever fra Nannestad vgs

Konsert og middag ved Nannestad videregående skole den 9. november ble et vellykket arrangement hvor 250 gjester møtte opp.

Inviterer til innspillsseminar

Kulturdepartementet har satt i gang arbeid med en ny kulturmelding, og alle fylkene i landet er invitert til å komme med innspill. Akershus fylkeskommune arrangerer sitt innspillsseminar på Jessheim videregående skole torsdag 30. november.

Fullt hus på konferanse om publikumsutvikling

Akershus fylkesordfører Anette Solli åpnet konferansen «Ungt publikum» på Dansens Hus i Oslo. Aldri før hadde så mange meldt seg på konferansen, med deltagere fra hele Europa og USA.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet