1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Hvordan skal kulturlivet utvikles?

Mangfold og et mer flerkulturelt kulturliv var ett av budskapene til kulturdepartementets arbeid med ny stortingsmelding. 30. november var det innspillsseminar i Akershus.

Rein Alexander sang med elever fra Nannestad vgs

Konsert og middag ved Nannestad videregående skole den 9. november ble et vellykket arrangement hvor 250 gjester møtte opp.

Inviterer til innspillsseminar

Kulturdepartementet har satt i gang arbeid med en ny kulturmelding, og alle fylkene i landet er invitert til å komme med innspill. Akershus fylkeskommune arrangerer sitt innspillsseminar på Jessheim videregående skole torsdag 30. november.

Fullt hus på konferanse om publikumsutvikling

Akershus fylkesordfører Anette Solli åpnet konferansen «Ungt publikum» på Dansens Hus i Oslo. Aldri før hadde så mange meldt seg på konferansen, med deltagere fra hele Europa og USA.

Fylkesrådmannens forslag til økonomiplan 2018-2021

Fylkesrådmannen la 25. oktober frem forslag til årsbudsjett 2018 og økonomiplan 2018-2021. Samtidig ble det også lagt fram forslag til handlingsprogram for samferdsel.

Litteraturfestivalen i Akershus startet lørdag

Fylkesordfører Anette M. Solli foretok den offisielle åpningen av årets litteraturfestival på Nittedal bibliotek lørdag 21. oktober. Kunstneriske innslag ble besørget av Fredrik Høyer, Cecilie Enger og Mia Nguyen.

Litteraturfestivalen i Akershus 2017

Fylkesbiblioteket og bibliotekene i Akershus ønsker velkommen til litteraturfestival 21.-29. oktober. Se det rikholdige programmet her!

Et løft for folkemusikken i Akershus

Akershus fylkeskommune har i samarbeid med Akershus musikkråd opprettet en stilling som fagkonsulent for folkemusikk og folkedans i Akershus. Marianne Tomasgård er ansatt fra medio august, og hun ser frem til å revitalisere en gammel tradisjon i fylket.

Rørende TV-aksjonskonsert med Den kulturelle skolesekken

Taket lettet nesten på Bjørnemyr skole da fjerdeklassingen Nabait Belay, sammen med 200 andre elever, sang årets TV-aksjonssang med musikere fra Den kulturelle skolesekken.

Ny tilskuddsordning til publikumsutvikling

Akershus fylkeskommune gir støtte til gjennomføring av tiltak for publikumsutvikling i fylket. Frist for å søke midler er 1. november 2017.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet