1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Litteraturfestivalen i Akershus 2017

Fylkesbiblioteket og bibliotekene i Akershus ønsker velkommen til litteraturfestival 21.-29. oktober. Se det rikholdige programmet her!

Et løft for folkemusikken i Akershus

Akershus fylkeskommune har i samarbeid med Akershus musikkråd opprettet en stilling som fagkonsulent for folkemusikk og folkedans i Akershus. Marianne Tomasgård er ansatt fra medio august, og hun ser frem til å revitalisere en gammel tradisjon i fylket.

Rørende TV-aksjonskonsert med Den kulturelle skolesekken

Taket lettet nesten på Bjørnemyr skole da fjerdeklassingen Nabait Belay, sammen med 200 andre elever, sang årets TV-aksjonssang med musikere fra Den kulturelle skolesekken.

Ny tilskuddsordning til publikumsutvikling

Akershus fylkeskommune gir støtte til gjennomføring av tiltak for publikumsutvikling i fylket. Frist for å søke midler er 1. november 2017.

Hannah Wozene Kvam tilsatt i seksjon for kultur

Etter 12 år som freelancer og 3 år som kultur- og nærmiljøleder på Ammerudhjemmet er Hannah Wozene Kvam klar for et vikariat som rådgiver i kulturseksjonen i Akershus fylkeskommune.

Honorarsatsene i Den kulturelle skolesekken oppjusteres

Akershus fylkeskommune oppjusterer satsene for honorarer i Den kulturelle skolesekken.

Ønsker operafestival på Oscarsborg

Applausen etter årets monumentale oppsetning av «Carmina Burana» er historie, og operasjef Anne Felberg sitter ytterst på stolen og venter på valgresultatet.

Avslutning av årets Sommerles-kampanje

Rundt 8300 barn i Akershus har i år deltatt i den årlige Sommerles-kampanjen, og 94.000 bøker og 11 millioner sider har blitt lest.

Skoleåret i gang for Den kulturelle skolesekken

Omtrent 100 000 elever på 295 forskjellige skoler i Akershus får også dette skoleåret besøk av profesjonelle kunstnere og utøvere gjennom Den kulturelle skolesekken.

Tips til sankthansfeiring i Akershus

Det finnes mange fine strender og områder ved vannet hvor man kan feire sankthans i Akershus fylke. Vi viser noen eksempler på hvor du kan feire, og kose deg i sommervarmen.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet