1. Hopp til innhold
  2. Hopp til meny
  3. Hopp til hurtigsøk

Nyheter om kultur


Filtrering av artikellisten

Billedhogger Julia Vance på turné i Nittedal

Skulpturen WE-ME har vært på rundreise til alle sjetteklassinger i Nittedal i forbindelse med et opplegg i Den kulturelle skolesekken.

Leverte gode resultater i 2017

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken og hvordan står det til med tannhelsen til barn og unge i fylket? Svarene finner du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2017.

Invitasjon til prekvalifisering kunstprosjekter

Akershus fylkeskommune inviterer profesjonelle kunstnere og kunsthåndverkere til å melde sin interesse for kunstprosjekter ved Sørumsand videregående skole og Ås videregående skole.

Program for kulturkonferansen i Akershus

Programmet for kulturkonferansen Mind the gap 24. og 25. mai på Lillestrøm Kultursenter er nå klart, og vi er stolte av å kunne presentere både solide navn og spennende temaer.

Nye retningslinjer for kunstforvaltning i Akershus fylkeskommune

Fylkeskommunen besitter en omfattende kunstsamling, og fylkestinget har vedtatt at det skal etableres et helhetlig system som sikrer forvaltningen av samlingen, både for å bevare verdier og gi rom for bedre formidling.

Fordeling av tilskudd til festivaler

Sju festivaler har fått tilskudd gjennom Akershus fylkeskommunes tilskuddsordning for festivaler og festivaltiltak.

DanseFOT fikk koreografi av internasjonal danse-stjerne

Etter sommeren skal DanseFOT stå side om side med profesjonelle danserne i samme forestilling, med japanske Shintaro Oue som en av tre koreografer.

Inviterer til kulturkonferanse

Akershus fylkeskommune arrangerer en nasjonal kulturkonferanse på Lillestrøm Kultursenter 24. og 25. mai. Temaet er inkluderende kulturliv.

Ny regional dansesatsning i Akershus

Akershus fylkeskommune har gitt midler til et nytt og unikt talent-program i Akershus.

Skolesekkens program for 2018/19 er klart!

Den kulturelle skolesekkens program for de videregående skolene kommende skoleår er nå klart. Med navn som Marthe Wang, The Book of Mormon, Son of Light og Valkyrien på listen, har akershuselevene et begivenhetsrikt kulturår i vente.

Fant du det du lette etter på denne siden?

Ja Nei

Trykk send-knappen for å registrere din tilbakemelding. Det er valgfritt å legge til en melding. Dersom du ønsker svar på henvendelsen din, kan du også legge inn din epostadresse, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjemaet