1. Hopp til innhold
 2. Hopp til meny
 3. Hopp til hurtigsøk

Internasjonalt  

Nyheter

BMW presenterte sin hydrogen-testmodell, som kommer på markedet etter 2020. Eirik Bøe og representant fra BMW kikker på bilen.

Denne uken arrangeres en internasjonal …

Kalender

26
september

Koordineringsutvalget er et forum for …

BMW presenterte sin hydrogen-testmodell, som kommer på markedet etter 2020. Eirik Bøe og representant fra BMW kikker på bilen.

Akershus på kartet på internasjonal hydrogenkonferanse

16.06.2016

Denne uken arrangeres en internasjonal hydrogenkonferanse i Zaragoza, Spania. Eirik Bøe, leder av hovedutvalg for plan, næring og miljø holdt foredrag om introduksjon av hydrogendrivstoff i vår region.

Les hele artikkelen
For andre år på rad er fylkeskommunens årsrapport heldigital. Rapporten er tilpasset alle skjermstørrelser.

Akershus med gode resultater i 2015

09.05.2016

Hvor mange elever fullførte og bestod videregående opplæring, og hvordan var resultatene? Hvor mange passasjerer var det i kollektivtrafikken, hvor mange kilometer asfalt ble lagt på fylkesveiene? Svarene får du i Akershus fylkeskommunes årsrapport 2015.

Les hele artikkelen
Hver mandag møter Fernando Tellez opp i studiekafeen på skolen for å hjelpe til med spanskoppgavene. Studentkafeen er en uformell møteplass for elevene, der de kan søke
 informasjon og møte lærerne de har i spansk, tysk og matte. ? Vi snakker også om alt fra dagligdagse ting til politikk, forteller Tellez. (F. v.: Sigrid Maria Nese, Vera van Dijk, Vilma Taubo, Hanna Bergman Hole, Fernando Tellez, Elise Almestad, Vilde Almestad og Silje Arntzen.)

Bringer verden inn i skolen

19.02.2016

- Jeg trives veldig godt, og håper jeg kan fortsette å jobbe her, sier Fernando Tellez (27). Etter fire måneder som lærerassistent ved Asker videregående skole er han blitt en verdsatt del av staben.

Les hele artikkelen
 1. 26 september

  Møte i koordineringsutvalget

  Koordineringsutvalget er et forum for informasjonsutveksling og dialog i forbindelse av saksbehandling og gjennomføring av møter i øvrige …

 2. 26 september

  Konferanse: God samfunnsplanlegging og helsefremmende stedsutvikling

  Fylkeskommunene og Fylkesmennene i Akershus og Østfold har sammen med KS har gleden av å invitere til dagskonferanse med overskriften "God …

 3. 26 september

  Fylkesutvalget

  Fylkesutvalget har som hovedoppgave å behandle økonomi- og plansaker. I tillegg forbereder fylkesutvalget saker for behandling i fylkestinget.

Fylkesdirektør

Øyvind Michelsen

Fylkesdirektør plan, næring og miljø

Ansvarlig enhet

Rune Bakkevoll

Internasjonal koordinator